Er zijn bij de Mont-Ventoux veel evenementen die geld inzamelen voor een Goed doel, waar altijd veel animo voor is en dus veel deelnemers zijn. Mensen die mij kennen weten dat waar veel mensen zijn dat ik mij daar niet goed op mijn plek voel. Daarentegen is geld inzamelen voor een goed doel natuurlijk wel heel mooi.

Daarom heb ik mijn eigen Evenementje bedacht en koppel daar een goed doel aan, namelijk de stichting Topsport for life.

Afgelopen jaar is een heel goede bekende overleden aan de ziekte ALS. Ik heb gezien wat deze ziekte met een mens doet. Het is vreselijk om te zien hoe deze mensen langzaam maar zeker uit het leven worden gerukt. Topsport for Life helpt mensen die levensbedreigend ziek zijn en hun naaste familie in alle opzichten een ’beter’ leven te geven. Door voor hun onvergetelijke dagen te organiseren inclusief volledig verzorgde groepsvakanties, het vervullen van individuele hartsdromen en ook door hun te begeleiden bij het leven met de ziekte. Al het werk wordt gedaan door betrokken vrijwilligers. In de praktijk blijkt het vooral om mensen met ALS of kanker te gaan.

Hier is natuurlijk geld voor nodig. Voor alles wat je wilt weten over Topsport for Life verwijs ik graag naar hun website, klik hiervoor op het logo.

Ik wil dan ook een beroep doen op iedereen die dit leest om de onderstaande link te volgen en te doneren voor een beter leven voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn.

Logo topsport forlife
www.topsportforlife.nl